HOT-CUT: Gilotyna, maszyna do cięcia styropianu

Do cięcia styropianu i styroduru

Szeroki wybór przecinarek i akcesoriów.

Dostawa do 24h.

Sprawdź najnowsze promocje

HC 113cm Fast 200W do cięcia styropianu i styroduru

879,00 z VAT
Najniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 929zł

HC 132cm Plus 250W do cięcia styropianu i styroduru

899,00 z VAT
Najniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 989zł

Zestaw drutów tnących 4szt. Hot Cut 132

39,00 z VAT
Najniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 49zł

Informacje i nowości

przecinarka do styropianu
Styropian to popularny materiał izolacyjny, który znajduje zastosowanie w wielu różnych dziedzinach budowlanych. Jednym z narzędzi, które ułatwia pracę z tym materiałem jest przecinarka do styropianu. W niniejszym tekście postaramy się przybliżyć działanie i zastosowanie tego narzędzia oraz podpowiedzieć, jaki model warto wybrać.
W przypadku prac budowlanych stosuje się profesjonalne urządzenia do termicznego cięcia styropianu. Ich główną zaletą jest wysoka precyzja pracy, która znacząco przewyższa inne technologie stosowane do obróbki materiału.

Zamówienia złożone do 12:00 wysyłamy w tym samym dniu

Dostawa kurierem w 24 godziny

Marka Hot-Cut jest obecna na polskim rynku od 2017 roku. Dołącz do grona zadowolonych klientów których przybywa niemal każdego dnia. Oferujemy nie tylko wyśmienity sprzęt ale również fachową pomoc, części eksploatacyjne, błyskawiczną dostawę.

Dziękujemy za zaufanie!

Maszyna do cięcia styropianu Hot-Cut

W sprzedaży mamy zarówno niewielkie maszynki do styropianu, jak i duże gilotyny, które błyskawicznie przycinają całe bloki – bez konieczności rozdzielania płyt styropianowych. Maszyna do styropianu sprawia, że cięcie styropianu jest proste i efektywne.

Nasze maszyny do cięcia styropianu są wysoko wydajne i minimalizują ilość odpadu. Nasze cechy szczególne to precyzja, bezpieczeństwo i prostota obsługi. Wszystkie gilotyny do styropianu HOT-CUT posiadają certyfikat zgodności CE. Dzięki temu masz pewność, że każda nasza przecinarka do styropianu spełnia wszystkie normy związane z bezpieczeństwem.