Products List

799,00 z VAT

HC 132cm Plus 250W do styropianu i styroduru

829,00 z VAT
Maszyna do cięcia styropianu Hot-Cut FastMaszyna do cięcia styropianu Hot-Cut Fast

HC 113cm Fast 200W do styropianu i styroduru

839,00 z VAT

HC 132cm Fast 250W do styropianu i styroduru

929,00 z VAT
Maszyna do cięcia

HC 113cm Fast Plus 200W do styropianu i styroduru

959,00 z VAT

HC 132cm Fast Plus 250W do styropianu i styroduru

989,00 z VAT
maszyna do cięcia styropianu HC-60maszyna do cięcia styropianu HC-60

HC 60 113cm x 60cm 250W do styropianu i styroduru

999,00 z VAT
Gilotyna do styropianu

HC 60 Fast 113cm x 60cm 250W do styropianu i styroduru

1 139,00 z VAT

Przecinarka do styropianu

Przecinarka do styropianu HOT-CUT – bezpieczna i prosta w użyciu

Wykonuj precyzyjne cięcie styropianu w kilku płaszczyznach! Oferujemy maszyny do cięcia styropianu i styroduru najwyższej jakości. W pełni metalowe, wytrzymałe konstrukcje gwarantują dużą precyzję i dokładność cięcia. Każda przecinarka do styropianu posiada rozbudowaną możliwość regulacji parametrów cięcia, dzięki czemu proces cięcia styropianu będzie niezwykle efektywny. Urządzenia są proste w obsłudze i łatwe w montażu. ich największą zaletą jest czyste formatowanie styropianu – z przecinarkami HOT-CUT nie ma odpadu w postaci styropianowych kulek. Wszystkie maszyny mają wbudowaną ochronę urządzenia przed przegrzaniem.

Każda nasza przecinarka styropianu spełnia normy związane z ochroną zdrowia i środowiska oraz bezpieczeństwem użytkowania. Potwierdzone to jest certyfikatem zgodności CE, który posiada każda z naszych maszyn.

Przecinarka do styropianu to błyskawiczne cięcie styropianu i styroduru

Cięcie styropianu nigdy nie było tak proste! Dzięki przecinarkom do styropianu HOT-CUT, szybko i skutecznie przytniesz zarówno poszczególne płyty styropianowe jak i całe bloki styropianu. W ostatnim zadaniu najlepiej sprawdzi się maszynka do styropianu model HC-60 (szerokość cięcia: 113 cm, wysokość cięcia: 60 cm). Jest to największe z naszych urządzeń do cięcia styropianu. Do cięcia styroduru niezbędna okaże się maszyna HC-132, która posiada transformator o mocy 250W. Jeśli potrzebujesz dodatkowego blatu roboczego, posiadamy odpowiednie urządzenie do cięcia styropianu dla Ciebie – spójrz na HC-113 Plus lub HC-102 Plus. Maszyny do cięcia styropianu tego typu sprawdzą się zwłaszcza przy dokładnym i płynnym cieniowaniu płyt styropianowych.

Dzięki zastosowanej technologii przecinarki do styropianu HOT-CUT ograniczają ilość odpadów powstających przy cięciu. Nie powstają styropianowe kulki, które są tak uciążliwe do usunięcia. Przycinarka do styropianu HOT-CUT sprawia, że dochodzi do mniejszego zużycia styropianu lub styroduru oraz ograniczenie kosztów i czasu sprzątania.

W ofercie oprócz przecinarek mamy druty tnące do styropianu, zestawy naprawcze i stacje zasilające. Interesuje Cię cięcie styropianu lub cięcie styroduru? Zapoznaj się z ofertą przecinarek do styropianu HOT-CUT!